Բաղադրիչներ
Ձու
Սոխի կեղև
Բժշկական թանզիֆ
2 ճ/գ 9 % քացախ
1 թ/գ աղ
Սննդային ներկ
Պատրաստման եղանակը
Սոխի կեղևը մանրացնել
Յուրաքանչյուր ձուն ընկղմել ջրի մեջ, ապա թաթախել կտրատած սոխի կեղևի մեջ
Ամուր փաթաթել թանզիֆով, ամրցնել
Արդեն փաթաթած ձվերին ավելացնել ջուր, քացախ, աղ, ներկ, զգուշորեն խառնել և եռալուց հետո 15 րոպե թողնել կրակին
Տեղափոխել սառը ջրի մեջ, թողնել 3 րոպե, ապա հանել թանզիֆը
Մի փոքր ձեթ քսեք, որպեսզի փայլեն և տարեք օրհնելու )))