Բաղադրիչներ
300-500 գ ապխտած երշիկ
1 հատ գազար
3 թարմ վարունգ
1 քաղցր պղպեղ
400 գ մարինացված ոլոռ
աղ
սև պղպեղ
մայոնեզ կամ թթվասեր
սխտոր
համեմ
Պատրաստման եղանակը
Երշիկը, վարունգը երկարությամբ կտրատել
Պղպեղը կտրատել
Գազարն անցկացնել քերիչով և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին
Ավելացնել մանրացրած համեմ, ոլոռ, համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել մայոնեզ, ըստ ցանկության` սխտոր կամ մանանեխ և լավ խառնել
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ