Երբեք չեք հոգնի պատրաստել այս տորթը` այն շատ համեղ է, փափուկ և գեղեցիկ: Տորթ Բրաունի

Բաղադրիչներ

2 ձու

130 գ շաքարավազ

աղ

70 գ ձեթ

170 գ ալյուր

40 գ կակաո

1 թ/գ փխրեցուցիչ

130 մլ տաք կաթ

Ջնարակի համար`

30 գ կարագ

50 մլ կաթ

80 գ շոկոլադ

Կաղապարի չափը` 18 սմ

Պատրաստման եղանակը

2 ձվին ավելացնել շաքարավազ, մի պտղունց աղ, հարել մինչև կսպիտակի, ապա ձեթ ավելացնել և ևս 2 րոպե հարել

Ալյուրը, կակաոն, փխրեցուցիչը խառնել իրար, ավելացնել ձվերին և լավ խառնել

Մա-մաս ավելացնել տաք կաթ, լավ խառնել, որպեսզի ստացվի միասեռ զանգված

Կաղապարի մեջ յուղաթուղթ փռել, խմորը լցնել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 40-45 րոպե

Արդեն պատրաստ խմորեղենի վերևի մասն առանձնացնել, մանրացնել և թողնել մի կողմ

Ջնարակի պատրաստման համար անհրաժեշտ է կարագը խառնել կաթի հետ, հալեցնել գոլորշու վրա

Ավելացնել շոկոլադ և լավ խառնել

Լցնել խմորի վրա և տարածել: Առանձնացված փշրանքներով պատել տորթի կողային հատվածները

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում