Եվ դդմիկները ստացվում են չափազանց համեղ, ախորժելի և գեղեցիկ: Տապակած դդմիկը սոուսով

Բաղադրիչներ

2 հատ դդմիկ

2 ձու

100 գ կեֆիր կամ թթվասեր

4 ճ/գ ալյուր

աղ

ձեթ

Պատրաստման եղանակը

Դդմիկները կիսել, ապա երկարությամբ, բարակ կտրատել, համեմել աղով և մի քանի րոպե թողնել

Առանձին տարայի մեջ 2 ձու կոտրել, ավելացնել կեֆիր կամ թթվասեր, աղ, ալյուր և լավ խառնել

Յուրաքանչյուր դդմիկի կտորը թաթախել ստացված զանգվածի մեջ և 2 կողմից տապակել

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում