Բաղադրությունը
- 300 գ հավի կրծքամիս,
- 250 գ շամպինիոն,
- 2 հատ խաշած ձու,
- 1 հատ սոխ,
- 1 հատ թարմ վարունգ,
- 1 տուփ պահածոյացված եգիպտացորեն,
- 2 ճաշի գդալ մայոնեզ,
- աղ,
- սև պղպեղ,
- ձեթ:
Պատրաստման եղանակը
Սունկը կտրատել և առանց ձեթ տապակել չոր թավայի մեջ: Հենց սնկի միջի հեղուկը դուրս գա, մի փոքր ձեթ և կտրատված սոխ ավելացնել ու միասին տապակել: Զանգվածը տապակելիս համեմել աղով և պղպեղով:
Տապակված սունկը թողնել, որ հովանա:
Կտրատել վարունգը, խաշված հավը և խաշված ձուն:
Խորը ամանի մեջ միավորել վարունգը, հավը և ձուն, տապակված սունկը, եգիպտացորենը, մայոնեզը և լավ խառնել:
Բարի ախորժակ