Եկավ տարվա խորհուրդը, որպեսզի տանի բոլոր վախերն ու բերի ճարպկությունը, բարությունն ու խաղաղությունը: Աղցան «Նապաստակ»

Բաղադրիչներ

700 գ հավի խաշած լյարդ

2 խաշած գազար

3 մարինացված վարունգ

130 գ պանիր

5 խաշած ձու

2 ատամիկ սխտոր

աղ

Զարդարելու համար`

1 ձիթապտուղ

մայոնեզ

բազուկի հյութ

2 սալորաչիր

ֆունչոզա

Պատրաստման եղանակը

Հավի լյարդը, գազարը, վարունգը մանր կտրատել

Ավելացնել ձվի դեղնուց, քերած պանիր, ճզմած սխտոր, մայոնեզ և լավ խառնել

Մատուցվող ափսեի մեջ ստացված զանգվածով նապաստակի տեսք ստանալ, մայոնեզ քսել

Պատել մանր քերիչով անցկացրած ձվի սպիտակուցով

Սալորաչիրը կիսել: Ձիթապտուղը կիսել, շրջանաձև կտրել, դնել սալորաչրի կենտրոնում և դրա չափով փոսիկ անել սալորաչրի վրա

Ստացված ձևը դնել աղցանի վրա որպես աչքեր և մի քիչ ձեթ քսել ձիթապտղի վրա

Սալորաչիրը բարակ կտրատել և դնչի ձև տալ: 1 թ/գ բազուկի հյութը խառնել 0,5 թ/գ մայոնեզի հետ և ներկել նապաստակի քիթը )))

Ֆունչոզան դնել որպես բեղիկներ

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում