Եթե սիրում ես վրացական խոհանոց, ապա այս բաղադրատոմսը քեզ համար է։ Վրացական «Օջախուրի»

Բաղադրիչներ

1 կգ խոզի փափկամիս

800 գ կարտոֆիլ

300 գ սոխ

3 ատամիկ սխտոր

կծու պղպեղ

համեմ

աղ, սև պղպեղ

նռան հատիկներ

Պատրաստման եղանակը

Միսը կտրատել միջին մեծությամբ, 15-ական  րոպե տապակել միջին ջերմության վրա՝ 2 կողմից

Կարտոֆիլը կիսալուսնաձև կտրատել, 20 րոպե տապակել

Ավելացնել տապակած միսը, կիսալուսնաձև կտրատած սոխը, մանրացրած սխտորը, աղ, սև պղպեղ, կծու պղպեղ, լավ խառնել, ծածկել կափարիչն ու թողնել թույլ կրակին 5 րոպե

Ավելացնել մանրացրած համեմ, նռան հատիկներ և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում