Եթե պատրաստել խոզի փափկամիս, ապա հենց ա՛յս բաղադրատոմսով։ Խոզի փափկամիսը՝ թթվասերային սոուսով

Բաղադրիչներ

1 կգ խոզի փափկամիս

3 գլուխ սոխ

աղ, սև պղպեղ

1 թ/գ համեմի աղացած սերմ

1 թ/գ սխտորի փոշի

1 թ/գ կարմիր քաղցր պղպեղ

1-2 ճ/գ ձեթ

4 ճ/գ թթվասեր

2 ճ/գ մայոնեզ

2-3 ճ/գ սոյայի սոուս

մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

Միսը բաժանել մասերի, 2 կողմից ծեծել, համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով, ավելացնել համեմի աղացած սերմ, սխտորի փոշի, ձեթ, լավ տրորել և թողնել 20 րոպե

Մսի յուրաքանչյուր կտոր 2 կողմից կարմրացնել

Թթվասերին ավելացնել մայոնեզ, սոյայի սոուս և լավ խառնել

Միսը շերտերով դնել կաթսայի մեջ՝ յուրաքանչյուր շերտի վրա թթվասերային սոուս և կիսալուսնաձև կտրատած սոխ լցնելով։ Դնել միջին ջերմության կրակին և թողնել 50 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում