Եթե մրգերի սիրահար ես, ապա այս աղցանը հենց քե՛զ համար է։ Աղցան «Կիվի»

Բաղադրիչներ

400 գ հավի խաշած կրծքամիս

2 կիվի

3 խաշած ձու

2 խնձոր

150 գ գազար` կորեական ձևով պատրաստած

100 գ պանիր

մայոնեզ

աղ

Պատրաստման եղանակը

Մատուցվող ափսեի մեջ մայոնեզ քսել, շրջանակ դնել, հավի միսը խորանարդաձև կտրատել, համեմել աղով, լցնել ափսեի մեջ և մայոնեզ քսել

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած կիվի, քերիչով անցկացրած ձվի սպիտակուց

Ավելացնել քերիչով անցկացրած խնձոր և մայոնեզ քսել

Ավելացնել կորեական ձևով պատրաստած գազար, քերած պանիր և մայոնեզ քսել

Ավելացնել քերիչով անցկացրած ձվի դեղնուց, զարդարել մայոնեզով, ծածկել սննդային պոլիէթիլենով և 1-2 ժամ թողնել սառնարանում

Զարդարել կիվիյով մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում