Եթե մսակեր չես, ապա այս բաղադրատոմսը հենց քեզ համար է։ Լցոնած պղպեղ

Բաղադրիչներ

4 պղպեղ

մաղադանոս

2 ատամիկ սխտոր

4 ճ/գ պարմեզան պանիր

6 ճ/գ պաքսիմատ

1 լոլիկ

100 մլ ձիթայուղ

100 գ մոցարելլա պանիր

1 բաժակ ջուր

Պատրաստման եղանակը

Մաղադանոսը մանրացնել, ավելացնել պարմեզան պանիր, պաքսիմատ, 100 մլ ձիթայուղ, ջուր, խորանարդաձև կտրատած լոլիկ, ճզմած սխտոր և լավ խառնել

Պղպեղները երկարությամբ կիսել, լցոնել ստացված զանգվածով, ընթացքում ավելացնել մոցարելլա պանիր

Ավելացնել ձիթայուղ և դնել 220°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում