Եթե թեյ, ապա այս համեղության ընկերակցությամբ: Մուրաբայով թխվածք

Բաղադրիչներ

3 ձու

100 գ շաքարավազ

1 թ/գ վանիլային շաքարավազ

80 մլ ձեթ

125 գ յոգուրտ

250 գ ալյուր

11 գ փխրեցուցիչ

մուրաբա կամ մարմելադ

շաքարի փոշի

Կաղապարի չափը` 28*19

Պատրաստման եղանակը

Ձվերին ավելացնել վանիլային շաքարավազ, շաքարավազ և լավ հարել

Ընթացքում ավելացնել 80 մլ ձեթ

Ավելացնել յոգուրտ և շարունակել հարել

Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչ, խառնել, մաս-մաս ավելացնել ձվային զանգվածին և լավ խառնել

Կաղապարի մեջ կարագ քսել, ստացված զանգվածի մի մասը լցնել

Ավելացնել մուրաբա կամ մարմելադ, պատառաքաղի օգնությամբ ձևավորել, ապա ավելացնել խմորի մյուս մասը

Դարձյալ մուրաբա լցնել, ձևավորել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 30-35 րոպե

Շաքարի փոշի ցանեք և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում