Եթերային, գեղեցիկ, յուրօրոինակ և շա՜տ համեղ թխվածք՝ ընդամենը 10 րոպեում

Բաղադրիչներ

2 ձու

120 գ շաքարավազ

4 գ վանիլային շաքարավազ

100 մլ ձեթ

50 մլ կաթ

170 գ ալյուր

8 գ փխրեցուցիչ

Խմորի 2-րդ մասի համար՝

150 գ սերուցքային պանիր

4 գ վանիլային շաքարավազ

10 գ շաքարավազ

7 գ եգիպտացորենի օսլա

1 ձու

Կաղապարի չափը 28 սմ

Պատրաստման եղանակը

2 ձվին ավելացնել շաքարավազ, վանիլային շաքարվազ, լավ հարել՝ ընթացքում ավելացնելով ձեթ, կաթ

Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ, խառնել

Կաղապարի մեջ յուղաթուղթ դնել,  լցնել ստացված խմորը և թողնել մի կողմ

Սերուցքային պանրին ավելացնել շաքարավազ, վանիլային շաքարավազ, եգիպտացորենի օսլա, ձու և լավ խառնել

Լցնել խոհանոցային պարկի մեջ և խորանարդաձև լցնել խմորի վրա։ Դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Շաքարի փոշի ցանեք և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում