Դուք կսիրահարվեք այս ուտեստին: Կոլոլակները` ջեռոցում

Բաղադրիչներ

500 գ աղացած միս

5 հատ կարտոֆիլ

400 գ տոմատի սոուս

150 գ պանիր

1 գլուխ սոխ

2 ձու

50 գ պաքսիմատ

30 գ կարագ

մաղադանոս

սև և կարմիր պղպեղներ

2 թ/գ ուրց

½ թ/գ քիմիոն

1 թ/գ սխտորի փոշի

1 թ/գ չոր սամիթ

2 թ/գ օրեգանո

2 թ/գ աղ

Պատրաստման եղանակը

Աղացած մսին ավելացնել մանրացրած սոխ, մաղադանոս, 2 ձու, պաքսիմատ, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, ուրց, քիմիոն, լավ խառնել, ծածկել և 1 ժամ թողնել սառնարանում

Տոմատի սոուսին ավելացնել ½ թ/գ սև պղպեղ, 1 թ/գ օրեգանո, լավ խառնել, 3 ճ/գ լցնել հրակայուն տարայի մեջ

Խաշած կարտոֆիլին ավելացնել կարագ, 1 թ/գ սև պղպեղ, սխտորի փոշի, չոր սամիթ, լավ խառնել և ավելացնել տոմատի սոուսին

Ավելացնել 3 ճ/գ տոմատի սոուս, լավ տարածել

Մսից գնդիկներ ձևել և ավելացնել ընդհանուր ուտեստին: Յուրաքանչյուր մսի վրա տոմատի սոուս լցնել, դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Ավելացնել քերած պանիր, ևս 10 րոպե դնել ջեռոցում և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում