Բաղադրիչներ
2-3 թարմ վարունգ
300 գ խոզապուխտ (կարելի է փոխարինել հավի կրծքամսով)
3-4 խաշած ձու
2 գլուխ միջին մեծության սոխ
200 գ սալորաչիր
300 գ պանիր
Սոխը մարինացնելու համար`
1 թ/գ շաքարավազ
1 թ/գ աղ
1 ճ/գ 6-9% քացախ
եռման ջուր
կաղապարի չափը – 30*22 սմ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը կտրատել ըստ ճաշակի, ավելացնել շաքարավազ, աղ, քացախ, եռման ջուր՝ այնքան, որ ծածկի սոխը, լավ խառնել և 15-20 րոպե թողնել
Վարունգը միջին երկարությամբ կտրատել, լցնել կաղապարի մեջ, մայոնեզ քսել
Ավելացնել նույն մեծությամբ կտրատած խոզապուխտ կամ հավի խաշած կրծքամիս և մայոնեզ քսել
Սոխը ջրքամել, ավելացնել աղցանին և մայոնեզ քսել
Ավելացնել քերիչով անցկացրած ձու, աղ, սև պղպեղ, մայոնեզ
Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած սալորաչիր և մայոնեզ քսել
Ավելացնել քերած պանիր, ծածկել սննդային պոլիէթիլենով և 40 րոպե թողնել սառնարանում
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ