Բաղադրիչներ
0,5 չինական կաղամբ
0,5 կարմիր կաղամբ
թարմ սամիթ
0,5 նուռ
արևածաղկի ձեթ
2 ճ/գ գինու քացախ (կարելի է փոխարինել խնձորի քացախով)
1 ատամիկ սխտոր
աղ
Պատրաստման եղանակը
Կաղամբները երկարությամբ կտրատել
Ավելացնել մանրացրած սամիթ և նռան հատիկներ
Սխտորը ճզմել, ավելացնել քացախ, աղ, ձեթ, լավ խառնել
Ստացված խառնուրդը լցնել կաղամբների վրա, լավ խառնել
Կարող եք զարդարել նռան հատիկներով և մատուցել )))
Բարի ախորժակ