Գունեղ, համեղ և շատ օգտակար աղցան` պատրաստված կաղամբներով և նռան հատիկներով

Բաղադրիչներ

0,5 չինական կաղամբ

0,5 կարմիր կաղամբ

թարմ սամիթ

0,5 նուռ

արևածաղկի ձեթ

2 ճ/գ գինու քացախ (կարելի է փոխարինել խնձորի քացախով)

1 ատամիկ սխտոր

աղ

Պատրաստման եղանակը

Կաղամբները երկարությամբ կտրատել

Ավելացնել մանրացրած սամիթ և նռան հատիկներ

Սխտորը ճզմել, ավելացնել քացախ, աղ, ձեթ, լավ խառնել

Ստացված խառնուրդը լցնել կաղամբների վրա, լավ խառնել

Կարող եք զարդարել նռան հատիկներով և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում