Բոլորի կողմից սիրելի ոսկեգույն կեղևով «երիտասարդ» կարտոֆիլ

Տապակված «երիտասարդ» կարտոֆիլ
30 րոպե

Բաղադրիչներ

  • կարտոֆիլ
  • կարագ
  • սամիթ
  • սխտոր
  • ձեթ
  • աղ

Պատրաստման եղանակը

1 Կարտոֆիլի կեղևը մաքրել, և կարտոֆիլը 10-15 րոպե խաշել:
2 Կարտոֆիլի ջրի մեջ աղ լցնել:
3 Երբ գրեթե պատրաստ կլինի, ջուրը դատարկել:
4 Թավայի մեջ մի փոքր ձեթ լցնել, իսկ հետո կարագ ավելացնել:
5 Կարտոֆիլը լցնել թավայի մեջ և տապակել:
6 Երբ կարտոֆիլը գրեթե պատրաստ կլինի, կտրատված սխտոր ավելացնել և տապակել:
7 Մատուցելիս կարտոֆիլի վրա կտրատված սամիթ շաղ տալ: Ցանկության դեպքում համեմել աղով:
Կիսվել Facebook-ում