Բաղադրիչներ
120 գ փափուկ կարագ
1 ձու
60 գ շաքարի փոշի
200 գ ալյուր
0,5 թ/գ փխրեցուցիչ
աղ
1 թ/գ վանիլային շաքարավազ
Մուրաբա կամ ցանկացած ճզմած հատապտուղ
Պատրաստման եղանակը
Կարագը 1 րոպե հարել, ավելացնել շաքարի փոշի, վանիլային շաքարավազ, մի պտղունց աղ և ևս 2 րոպե հարել

Ավելացնել ձու և 3 րոպե հարել

Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչ, մաղել կարագի վրա և լավ խառնել

Ստացված զանգվածը լցնել խոհարարական պարկի մեջ, ընտրել ցանկալի ձևն ու թխվածքաբլիթներ ձևել ջեռոցի ՝ նախապես յուղաթուղթ փռած տապակի վրա

Կենտրոնում ավելացնել մի քիչ մուրաբա և դնել 190°С տաքացրած ջեռոցում 10-12 րոպե

Վայելեք )))

Բարի ախորժակ