Բաղադրիչներ
1 բիսկվիթի համար`
3 ձու
0,5 ճ/գ շաքարավազ
աղ
3 ճ/գ ալյուր
5 գ փխրեցուցիչ
350 գ ցանկացած մուրաբա
Կաղապարի չափը` 30*30 սմ
Պատրաստման եղանակը
3 ձվին ավելացնել մի պտղունց աղ, շաքարավազ, լավ հարել
Ավելացնել ալյուր, փխրեցոցիչ, լավ խառնել
Կաղապարի մեջ յուղաթուղթ փռել, լցնել ստացված խմորը, հավասարապես տարածել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 10-15 րոպե
Նույն չափաբաժնով ևս 1 բիսկվիթ պատրաստել կամ խմորը միանգամից 2 չափաբաժնով պատրաստել և բաժանել 2 հավասար մասի
Բիսկվիթների կողային հատվածները կտրել, փշրել: 1-ի վրա մուրաբա քսել, դնել 2-րդ բիսկվիթը, մուրաբա քսել, ավելացնել բիսկվիթի փշրանքները և վայելել )))
Բարի ախորժակ