Բաղադրիչներ
250 գ տավարի խաշած միս
2 թարմ վարունգ
2 լոլիկ
1 գլուխ սոխ
3 ատամիկ սոխ
համեմ, սամիթ, մաղադանոս
1 ճ/գ քնջութ
1 ճ.գ շաքարավազ
1 թ/գ աղ
2 ճ/գ սոյայի սոուս
1 ճ/գ կարմիր քաղցր պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 1 րոպե տապակել, ավելացնել սոյայի սոուս, աղ, շաքարավազ, կարմիր քաղցր պղպեղ, քնջութ, խառնել, թողնել մի քանի վայրկյան
Ավելացնել միջին մեծությամբ կտրատած տավարի խաշած միս, թողնել 3-4 րոպե և վերցնել կրակից
Վարունգը կիսալուսնաձև կտրատել: Լոլիկի միջուկը հանել, մնացած մասը երկարությամբ կտրատել և ավելացնել վարունգին
Ավելացնել մանրացրած կանաչեղեն, ճզմած սխտոր, տապակած միսը և լավ խառնել
Թողնել 30 րոպե, ապա մատուցել )))
Բարի ախորժակ