Արագ, հեշտ, համեղ: Կեքսեր ընդամենը 25 րոպեում

Բաղադրիչները

2 ճաշի գդալ թթվասեր,

2 հատ ձու,

100 գ շաքարարավազ,

80 մլ հալված կարագ,

150 գ ալյուր,

1 պտղունց վանիլին,

1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ:

Պատրաստման եղանակը

Սկզբում հալեցնել կարագը, և ալյուրը փխրեցուցիչի հետ միասին մաղել:

Ձվերը կոտրել խորը ամանի մեջ, ավելացնել շաքարավազ և հարել: Այնուհետև ավելացնել մնացած բոլոր բաղադրիչները: Վերջում ավելացնել ալյուրը և լավ խառնել:

Վերցնել սիլիկոնե ձևամանները, ձեթ կամ կարագ քսել, և 1/3-ի չափով լցնել խմորը:

Թխել 170 ջերմաստիճանում 15 րոպե:

 Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում