Բաղադրիչներ
լավաշ
համեմ
100 գ պանիր
2 նրբերշիկ
100 գ երշիկ
2 ճ/գ մայոնեզ
50 մլ կաթ
1 ձու
աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Երշիկը, նրբերշիկը, պանիրը անցկացնել քերիչով, ավելացնել մանրացրած համեմ, աղ, սև պղպեղ, մայոնեզ և լավ խառնել

Լավաշը բաժանել 4 կամ 2 հավասար ուղղանկյունների, մի քիչ մայոնեզ, քսել, ավելացնել ստացված խճողակը և տարածել

2 ուղղանկյունները իրար ամրացնելով փաթաթել

1 ձվին ավելացնել կաթ, աղ, սև պղպեղ, լավ խառնել։ Ռուլետները բաժանել մասերի, թաթախել ձվի մեջ և կտրված հատվածների վրա տապակել

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ