Արագ, համեղ, գունեղ աղցան, որը կարող եք մատուցել ցանկացած տաք և սառը ուտեստների հետ: Բանջարեղենային աղցան

Բաղադրիչներ

350 գ ծաղկակաղմաբ

2 լոլիկ

3 վարունգ

2 պղպեղ` կարմիր, կանաչ

4 ատամիկ սխտոր

համեմ

սղ

300 գ մարինացված վարունգ

2 ճ/գ սոյայի սոուս

1 թ/գ սև և կարմիր պղպեղներ

1 թ/գ համեմի աղացած սերմ

60 մլ տաքացրած ձեթ

1 ճ/գ խնձորի քացախ կամ կիտրոնի հյութ

Պատրաստման եղանակը

Վարունգը, լոլիկը, պղպեղները կիսալուսնաձև կտրատել

Ծաղկակաղամբը 10 րոպե եռացնել աղաջրի մեջ, ապա սառը ջրով ցողել, թողնել ջրքամվի և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին

Ավելացնել մարինացված վարունգ, մանրացրած համեմ, սխտոր, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, համեմի աղացած սերմ, սոյայի սոուս, տաքացրած ձեթ և լավ խառնել

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում