Բաղադրիչներ
350 գ ծաղկակաղմաբ
2 լոլիկ
3 վարունգ
2 պղպեղ` կարմիր, կանաչ
4 ատամիկ սխտոր
համեմ
սղ
300 գ մարինացված վարունգ
2 ճ/գ սոյայի սոուս
1 թ/գ սև և կարմիր պղպեղներ
1 թ/գ համեմի աղացած սերմ
60 մլ տաքացրած ձեթ
1 ճ/գ խնձորի քացախ կամ կիտրոնի հյութ
Պատրաստման եղանակը
Վարունգը, լոլիկը, պղպեղները կիսալուսնաձև կտրատել
Ծաղկակաղամբը 10 րոպե եռացնել աղաջրի մեջ, ապա սառը ջրով ցողել, թողնել ջրքամվի և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին
Ավելացնել մարինացված վարունգ, մանրացրած համեմ, սխտոր, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, համեմի աղացած սերմ, սոյայի սոուս, տաքացրած ձեթ և լավ խառնել
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ