Բաղադրիչներ
2 ատամիկ սխտոր
1 գազար
1/2 կանաչ և կարմիր պղպեղներ
1/2 դդմիկ
6-7 հատ կանաչ լոբի
100 գ սունկ
0,5 սոխ
Պատրաստման եղանակը
Սխտորը 1 րոպե տապակել և հանել թավայից: Լցնել շրջանաձև կտրատած գազար, թողնել 1 րոպե, ավելացնել երկարությամբ կտրատած գունավոր պղպեղ, թողնել 1 րոպե
Ավելացնել դդմիկ, կանաչ լոբի, թողնել 3 րոպե
Ավելացնել շրջանաձև կտրատած սունկ, սոխ, թողնել 5 րոպե
Ավելացնել աղ, սև պղպեղ, ծածկել կափարիչն ու թողնել ևս 5 րոպե և վերցնել կրակից
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ