Բաղադրիչներ
1 սոխ
300 գ սունկ
15 գ կարագ
աղ
սև պղպեղ
համեմի սերմ
2 ճ/գ սոյաի սոուս
1 ատամիկ սխտոր
300 գ բրոկոլի
(Անհրաժոշտության դեպքում կարելի է ավելացնել մի փոքր ջուր)
Պատրաստման եղանակը
Սոխը կտրատել, տապակաել, ավելացնել սունկը (եթե փոքր են` բաժանել 2 մասի, եթե մեծ`4 մասի), թողնել 2 րոպե, այնուհետև կարագ ավելացնել, թողնել տապակվի, որից հետո համեմոլ աղով, պղպեղով, համեմի սերմով և սոյաի սոուսով
Բրոկոլիի փնջիկները առանձնացնել իրարից և ավելացնել տապակին: Ավելացնել մանր կտրատած սխտոր, թողնել 5 րոպե տապակվի, որից հետո լավ խառնել և ևս 5 րոպե տապակել
Ահա և վերջ՝ կարելի է մատուցել )))
Բարի ախորժակ