Անփոխանցելի բույր, անմահական համ: Հավի միսը` սերուցքային սոուսով

Բաղադրիչներ

5-6 հավի բուդ

աղ

սև պղպեղ

հավի համեմունք

ձիթայուղ

100 գ բեկոն

250-300 գ սունկ

230 մլ սերուցք

1 թ/գ սխտորի փոշի

Պատրաստման եղանակը

Հավի միսը համեմել աղով, սև պղպեղով, հավի համեմունքով և 2 կողմից 3-ական րոպե տապակել։ Տեղափոխել 200°С տաքացրած ջեռոց և թողնել 20 րոպե

Բեկոնը երկարությամբ կտրատել, մի քանի րոպե տապակել և վերցնել կրակից

Սունկը կտրատել և տապակել

Ավելացնել սերուցք, տապակած բեկոնը, աղ, սև պղպեղ, սխտորի փոշի, թողնել կրակին այնքան, մինչև թանձրանա

Ավելացնել հավի միսը, թողնել 5-6 րոպե

Ավելացնել մաղադանոս, թողնել ևս 2 րոպե և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում