Անչափ համեղ նախուտեստ, որը հայտնի է իր պարզությամբ և արագ պատրաստման եղանակով

Գազարով և դդմիկով նախուտեստ
Ամռնը հինանալի տարբերակ է նաև որպես աղցան պատրաստելու համար:

Բաղադրիչներ

  • 1 կգ դդմիկ
  • 300 գ գազար
  • 1 հատ սոխ
  • 1 տուփ համեմունք (նախատեսված կորեական գազարի համար)
  • 3-4 ճաշի գդալ քացախ (9%)
  • 3 ճաշի գդալ բուսայուղ
  • 3 ճաշի գդալ շաքարավազ
  • 5 ատամիկ սխտոր
  • 2 թեյի գդալ աղ

Պատրաստման եղանակը

1 Դդմիկը և գաղարը անցկացնել կորեական գազարի համար նախատեսված քերիչով:
2 Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել:
3 Ավելացնել շաքարավազը, աղը, և սխտորը ճզմել վրան:
4 Ավելացնել քացախը և կորեական գազարի համար նախատեսված համեմունքը:
5 Բուսայուղը դնել կրակին, մի փոքր տաքացնել, և ավելացնել ուտեստի վրա:
6 Տեղափոխել ավելի հարմար տարայի մեջձ, կափարիչով ծածկել, և պահել սառնարանում 1 օր:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով
Կիսվել Facebook-ում