Աննկարագրելի համեղ, շատ ախորժելի և յուրօրինակ աղցան՝ կորեական ձևով

Բաղադրիչներ

400 գ խոզի կամ տավարի փափկամիս

1 գլուխ սոխ

2 վարունգ

կանաչ սոխ, մաղադանոս

3 ատամիկ սխտոր

20 մլ սոյայի սոուս

100 մլ ձեթ

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

կծու պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, տապակել և վերցնել կրակից

Միսը միջին երկարությամբ կտրատել, տապակել այնքան մինչև գունափոխվի, ապա համեմել աղով, թողնել այնքան, մինչև ոսկեգույն երանգ կստանա և վերցնել կրակից

Տապակած միսն ու սոխը խառնել իրար, ավելացնել սոյայի սոուս, համեմել սև և կարմիր, ինչպես նաև կծու պղպեղներով

Ավելացնել միջին երկարությամբ կտրատած վարունգ, մանրացրած կանաչ սոխ, մաղադանոս և լավ խառնել

Սխտորը շրջանաձև կտրատել, տապակել այնքան, մինչև ոսկեգույն երանգ կստանա, ապա հեռացնել, իսկ ձեթն ավելացնել մյուս բաղադրիչներին

Թողնել 15 րոպե, ապա մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում