Աննկարագրելի համեղ աղանդեր

Բաղադրությունը

  • 450 գ թթվասեր,
  • 2 ճաշի գդալ շաքարի փոշի,
  • 100 մլ կաթ,
  • 2 ճաշի գդալ եփած խտացրած կաթ,
  • 1 հատ բանան,
  • 15 գ ժելատին:

Պատրաստման եղանակը

Բանանի կեղևը հանել և կտրատել, ավելացնել շաքարի փոշին, խտացրած կաթը, թթվասերը և էլեկտրական հարիչոփ հարել:

Ժելատինը լցնել սառը կաթի մեջ, 10-15 րոպե թողնել, իսկ հետո տաքացնել ջրային գոլորշու վրա:

Բանանով զանգվածի մեջ ավելացնել ժելատինը ու կրկին հարել:

Հարելուց հետո լցնել մատուցվող ամանի մեջ, մի քանի ժամ թողնել սառնարանում:

Մատուցելիս վրան քերված շոկոլադ շաղ տալ:

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում