Աննկարագրելի համեղ, ախորժելի և գեղեցիկ են ստացվում: Կաղամբով և մսով կոտլետներ` ջեռոցում

Բաղադրիչներ

500 գ հավի աղացած միս

300 գ կաղամբ

1 գլուխ սոխ

1 ձու

150 գ պանիր

2 ճ/գ մայոնեզ

2 ճ/գ թթվասեր

սամիթ

ձեթ

աղ

սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Կաղամբը հնարավորինս մանր կտրատել, ավելացնել աղացած կամ մանր քերիչով անցկացրած սոխ

Ավելացնել հավի աղացած միս, 1 ձու, աղ, սև պղպեղ և լավ խառնել

Կոտլետներ ձևել և շարել կաղապարի մեջ։ Յուրաքանչյուրի վրա ձեթ քսել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 40-45 րոպե

Պանիրն անցկացնել քերիչով, ավելացնել թթվասեր, մայոնեզ, սամիթ և լավ խառնել

Ավելացնել կոտլետներին և ևս 10-15 րոպե թողնել ջեռոցում

Մատուցելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում