Անմահական ջեռեփուկ՝ ամենահասանելի և պարզ բաղադրիչներից, որը կգոհացնի ընտանիքի բոլոր անդամներին։ Աղացած մսով և կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

5 կարտոֆիլ

1 գլուխ սոխ

450 գ աղացած միս

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

կանաչ սոխ

150 մլ կաթ

100 գ պանիր

3 ձու

Պատրաստման եղանակը

Կաղապարի մեջ ձեթ լցնել, շարել շրջանաձև կտրատած կարտոֆիլների մի մասը, ավելացնել աղացած միսը, հավասարապես տարածել

Ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, կիսալուսնաձև կտրատած սոխ

Ավելացնել կարտոֆիլի մնացած մասը, մի պտղունց աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, ծածկել փայլաթիթեղով և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե

3 ձվին ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, լավ խառնել, ավելացնել կաթ, կանաչ սոխ, քերած պանիր և լավ խառնել

Ստացված սոուսն ավելացնել ջեռեփուկին և ևս 15 րոպե թողնել ջեռոցում

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում