Անմահական թխվածքաբլիթներ, որոնք թեյելու արարողությունը կդարձնեն էլ ավելի ջերմ և համեղ: Մեղրով թխվածքաբլիթներ

Բաղադրիչներ

2 ձու

150 գ շաքարավազ

2 ճ/գ մեղր

1 տուփ վանիլին

100 գ ձեթ

2 թ/գ փխրեցուցիչ կամ 0,5 թ/գ սոդա

400 գ ալյուր

Պատրաստման եղանակը

1 ձվին և 1 ձվի դեղնուցին (1 ձվի սպիտակուցն առանձնացնել) ավելացնել շաքարավազ, վանիլին, մեղր, լավ խառնել, ավելացնել ձեթ, խառնել

Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ, խառնել և խմոր հունցել

Գնդիկներ ձևել, ձվի սպիտակուց քսել

Ըստ ցանկության` կարելի է նախապես պատրաստած խորիզով զարդարել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 25 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում