Անմահական ապուր, որը կսիրեն և հաճույքով կուտեն թե՛ մեծերը, թե՛ փոքրերը: Տապակած մսով և բանջարեղենով ապուր

Բաղադրիչներ

2 գլուխ սոխ

1 գազար

2 կարտոֆիլ

2 լ ջուր + 1 թ/գ աղ

400 գ աղացած միս

1 կարմիր պղպեղ

2 ճ/գ տոմատի մածուկ

1 թ/գ չորացրած ռեհան

0,5 թ/գ ուրց, սև պղպեղ

4 ճ/գ բրինձ

մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

1 սոխը խորանարդաձև կտրատել, 1 րոպե տապակել, ավելացնել միջին երկարությամբ կտրատած գազար, թողնել 2- րոպե, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած կարտոֆիլ, 2 լ ջուր, 1 թ/գ աղ, ծածկել կափարիչն ու թողնել եռա

1 սոխը խորանարդաձև կտրատել, 1 րոպե տապակել, ավելացնել աղացած միսը, թողնել 3 րոպե, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած կարմիր պղպեղ, թողնել 3 րոպե

Ավելացնել տոմատի մածուկ, աղ, սև պղպեղ, չորացրած ռեհան, ուրց, լավ խառնել և 10 րոպե տապակել

Ապուրին ավելացնել տապակած միսը, բրինձը, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 15-20 րոպե

Ավելացնել մաղադանոս և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում