Անհնար է չսիրահարվել այս ուտեստին։ Տապակած հավի սիրտ՝ սնկով

Բաղադրիչներ

500 գ հավի սիրտ

200-250 մլ հավի արգանակ

250 գ սունկ

1 գլուխ սոխ

2 ատամիկ սխտոր

ձիթայուղ

աղ, սև և կարմիր պղպեղներ

չորացրած ռեհան, ուրց, օրեգանո

2 դափնու տերև

համեմ

Պատրաստման եղանակը

Սունկը տապակել ձիթայուղով։ Երբ առաջացած հեղուկը գոլորշիանա և ոսկեգույն երանգ ստանա՝ ավելացնել աղ, սև պպղպեղ և վերցնել կրակից

Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, 3 րոպե տապակել նույն թավայի մեջ, ավելացնել մանրացրած սխտոր, թողնել 1 րոպե, ավելացնել կարմիր քաղցր պղպեղ, չորացրած ռեհան, ուրց, օրեգանո, լավ խառնել

Սրտերը կիսել կամ պարզապես մի կողմից կտրվածք անել, ավելացնել տապակին։ Ավելացնել 50 մլ հավի արգանակ, թողնել 5-6 րոպե

Ավելացնել տապակած սունկը, արգանակի մնացած մասը, աղ, սև պղպեղ, սխտորի փոշի, դափնու տերև և թողնել ևռա։ Եռալուց հետո ծածկել կափարիչն ու թողնել քույլ կրակին 35-40 րոպե

Եվս մի քանի րոպե թողնել կրակին առանց կափարիչի, ապա ավելացնել մանրացրած համեմ և վերցնել կրակից

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում