Բաղադրիչներ
1 կգ խոզի միս
աղ
սև պղպեղ
1 գլուխ սոխ
6 ատամիկ սխտոր
3 ճ/գ տոմատի մածուկ
1 ճ/գ ալյուր
1 լ ջուր
մաղադանոս
Պատրաստման եղանակը
Միսը կտրատել, համեմել աղով, սև պղպեղով

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 3 ատամիկ սխտոր կտրատել

Միսը 4 ճ/գ ձեթի մեջ տապակել (15 րոպե)

Ավելացնել տոմատի մածուկ, խառնել և թողնել ևս 15 րոպե

Ավելացնել սոխն ու սխտորը, խառնել և թողնել ևս 5 րոպե

Ավելացնել ալյուր, ջուր, 1 ճ/գ տոմատի մածուկ և թողնել 60 րոպե

Ավելացնել 3 ատամիկ ճզմած սխտոր, մաղադանոս

Շտապե՛ք համտեսել )))

Բարի ախորժակ