Բաղադրիչներ
600 գ աղացած միս
0,5 թ/գ խորովածի համեմունք
1 գլուխ սոխ
100 գ պանիր
90 մլ ջուր
2 հատ լավաշ
աղ
0,5 թ/գ սև պղպեղ
մաղադանոս
2 ձու
2 ճ/գ ջուր կամ կաթ
1 ճ/գ կարրի
Պատրաստման եղանակը
Աղացած մսին ավելացնել աղացած կամ մանր քերիչով անցկացրած սոխ, խորովածի համեմունք, սև պղպեղ, աղ, կտրատած մաղադանոս, քերած պանիր, 2 ճ/գ ջուր և լավ խառնել
Ստացված զանգվածը հավասարապես տարածել լավաշի վրա և ռուլետի պես փաթաթել և կտրտել
Առանձին տարայի մեջ 2 ձու կոտրել, ավելացնել ջուր կամ կաթ, կարրի և լավ խառնել
Յուրաքանչյուր կտորը թաթախել ձվի մեջ և 2 կողմից տապակել
Տեղափոխել հրակայուն տարայի մեջ, դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե
Կարելի է համտեսել )))
Բարի ախորժակ