Սմբուկով անզուգական ուտեստ, որը կհալչի Ձեր բերանում

Սմբուկով ուտեստ
Պատրաստում ենք սմբուկ՝ հյութեղ և անհավանական համեղ միջուկով:

Բաղադրիչներ

  • 2 հատ մեծ սմբուկ
  • 100 մլ բուսայուղ
  • 1 թեյի գդալ աղ
  • 1 թեյի գդալ սև պղպեղ
  • ռոզմարին

Միջուկի համար

  • սմբուկի միջուկ
  • 2 ճաշի գդալ բուսայուղ
  • 1 հատ սոխ
  • 200 գ չերրի լոլիկ
  • 0.5 թեյի գդալ օրեգանո
  • 400 գ լոլիկի միջուկ
  • 6 ատամիկ սխտոր
  • աղ
  • սև պղպեղ

Վերին շերտի համար

  • 400 գ պանիր մոցարելլա
  • 100 գ պաքսիմատ
  • 2 ճաշի գդալ բուսայուղ
  • 100 գ պանիր (պարմեզան և այլ պինդ պանիր)
  • թարմ կանաչ ռեհան

Պատրաստման եղանակը

1 Սմբուկը բաժանել 2 մասի և հեռացնել միջուկը:
2 Ավելացնել աղ, սև պղպեղ, ռոզմարին և բուսայուղ, դնել 200 ° տաքությամբ ջեռոցը 15 րոպե:
3 Սմբուկի միջուկը մանր կտրատել, ավելացնել մանր կտրատված սոխը և սխտորը:
4 Տապակել բուսայուղի մեջ և ավելացնել մանրացված լոլիկը և լոլիկի միջուկը, օրեգանո, աղ և սև պղպեղ:
5 Ստացված միջուկը լցնել սմբուկների մեջ և վրան լցնել պանիրը:
6 Պաքսիմատին ավելացնել 1 ճաշի գդալ բուսայուղ, խառնել և լցնել վրան:
7 Սմբուկներիվրա ավելացնել քերած պանիրը և եփել ջեռոցում 180 ° տաքությամբ:
Բարի ախորժակ:
Կիսվել Facebook-ում