Այս տարբերակով` երեխաները մեծագույն հաճույքով կուտեն դդումը: Դդումով կոնֆետներ

Բաղադրիչներ

500 գ դդում

100 գ շաքարավազ

0,5 կիտրոնի հյութ

7 գ ագար-ագար + 4 ճ/գ ջուր

Պատրաստման եղանակը

Դդումը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել ջուր և եփել` ընթացքում առաջացած փրփուրը հավաքելով

Ջուրը քամել, իսկ դդումը լավ հարել բլենդերով

Ավելացնել շաքարավազ, կիտրոնի հյութ և անընդհատ խառնելով եփել միչև եռա

Ագար-ագարին ավելացնել ջուր, խառնել, լցնել ընդհանուր զանգվածին` անընդհատ խառնելով եփել 4 րոպե

Կաղապարի մեջ ձեթ քսել, լցնել ստացված զանգվածը, թողնել սառչի, ապա 5 ժամ թողնել սառնարանում

Շրջել հակառակ կողմի վրա, կտրատել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում