Այս ուտեստը սիրում են բոլորը, իսկ այս բաղադրատոմսով պարզապես անմահական է ստացվում: Կարտոֆիլը ջեռոցում

Բաղադրիչներ

900 գ կարտոֆիլ

1 գլուխ սոխ

150 գ բեկոն

աղ

սև պղպեղ

ուրց

ձիթայուղ

80 գ պանիր

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը կիսալուսնաձև կտրատել, 20 րոպե թողնել աղաջրի մեջ, ապա ջրքամել, չորացնել, ավելացնել մի պտղունց աղ, սև պղպեղ, ուրց, ձիթայուղ և լավ խառնել

Կաղապարի ներսը պատել ձիթայուղով, կարտոֆիլը լցնել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 45 րոպե

Սոխը, բեկոնը խորանարդաձև կտրատել, 5 րոպե տապակել, ապա ավելացնել կարտոֆիլին

Ավելացնել քերած պանիր և ևս 7-10 րոպե թողնել ջեռոցում

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում