Բաղադրիչներ
300 գ շերտավոր խմոր
30 գ մանանեխ (մածուկ)
100 գ ապխտած երշիկ կամ նրբերշիկ
200 գ պանիր
80 գ թթու վարունգ
1 ձու
20 գ կարագ
Կաղապարի չափը` 20 սմ
Պատրաստման եղանակը
Խմորը բացել, մանանեխ քսել
Դնել ցանկացած տեսակի ապխտած երշիկ, ավելացնել քերած պանիր, վարունգ և փաթաթել ռուլետի պես
Բաժանել մասերի և դնել կարագով պատված կաղապարի մեջ
Յուրաքանչյուրի վրա ձու քսել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 25 րոպե
Պատրաստ է )))
Բարի ախորժակ