Այս ուտեստը կարելի է մատուցել և՛ տոնական, և՛ ամենօրյա սեղանին։ Խոզի մսով և սնկով ռուլետներ

Բաղադրիչներ

500 գ խոզի փափկամիս

300 գ սունկ

3 թ/գ թթվասեր

1 ճ/գ ալյուր

1 գլուխ սոխ

1 ատամիկ սխտոր

70 գ պանիր

աղ

համեմ

Պատրաստման եղանակը

Միսը բաժանել 3 մասի, երկարությամբ, բարակ բացել, ծեծել, համեմել աղով

1,5 ճ/գ թթվասերին ավելացնել ճզմած սխտոր, աղ, լավ խառնել և ավելացնել մսին

Սունկը և սոխը մանր կտրատել, տապակել այնքան, մինչև առաջացած հեղուկը գոլորշինա, ապա համեմել աղով, ավելացնել 1,5 ճ/գ թթվասեր, ալյուր, լավ խառնել, թողնել ևս 1 րոպե

Ստացված զանգվածն ավելացնել մսին և ռուլետի պես փաթաթել

Տեղափոխել կաղապարի մեջ, ավելացնել քերած պանիր և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 1 ժամ

Զարդարեք մանրացրած համեմով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում