Բաղադրությունը
- 8 շերտ հալչող պանիր (կարող է համային հավելումներ ունենալ),
- 2 հատ ձու,
- 2 ատամիկ սխտոր,
- 2 կտոր երշիկ (պինդ, ապխտած),
- մաղադանոս,
- 1-1.5 ճաշի գդալ մայոնեզ,
- 1/3 բաժակ ընկույզ:
Պատրաստման եղանակը
Կանաչին և երշիկը կտրատել:
Ձուն խաշել և քերիչով անցկացնել:
Սխտորը ճզմել:
Այս ամենը խառնել, ավելացնել աղ, մայոնեզ և խառնել:
Այս խառնուրդը լցնել պանրի շերտի վրա և ձողաձև փաթաթել:
Պանրի վրա մի փոքր մայոնեզ քսել, և թաթախել կտրատված ընկույզի մեջ:
Նախուտեստը մի փոքր դնել սառցախցիկում և հետո համտեսել:
Բարի ախորժակ