Բաղադրիչներ
2 դդմիկ
150 գ պանիր
300 գ ալյուր
աղ
սև պղպեղ
ձեթ
3-4 ճ/գ յոգուրտ
սամիթ
2 ատամիկ սխտոր
Պատրաստման եղանակը
Դդմիկը շրջանաձև կտրատել, յուրաքանչյուր շրջանակը՝ ոչ ամբողջությամ ևս կտրել
Յուրաքանչյուրի մեջ 1-ական թ/գ քերած պանիր լցնել
Առանձին տարաների մեջ ալյուր և ձու լցնել` ձուն համեմել աղով և սև պղպեղով
Յուրաքանչյուր դդմիկի կտորը թաթախել նախ ալյուրի, ապա ձվի մեջ և 2 կողմից տապակել
Յոգուրտին ավելացնել աղ, սև պղպեղ, մանրացրած սամիթ, ճզմած սխտոր և լավ խառնել
Մատուցեք պատրաստած սոուսով )))
Բարի ախորժակ