Այս բանջարեղենը համեղ է ցանկացած տարբերակով, իսկ այս բաղադրատոմսը այդ շարքի լավագույններից է: Տապակած ծաղկակաղմաբ

Բաղադրիչներ

1 կգ ծաղկակաղամբ

40 գ կարագ

3 ճ/գ ձեթ

2 ատամիկ սխտոր

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

սամիթ կամ մաղադանոս

2 ձու

Պատրաստման եղանակը

 Թավայի մեջ ձեթ և կարագ լցնել, ավելացնել սխտոր, թողնել 1 րոպե, ապա ավելացնել ծաղկակաղմաբը

Ծածկել կափարիչն ու թողնել թույլ կրակին 30-33 րոպե (այն պետք է մի քիչ կարմրի), ապա համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով, թողնել ևս 5-7 րոպե

Ավելացնել ձու, լավ խառնել, ծածկել կափարիչն ու թողնել 1 րոպե

Զարդարեք մանրացրած սամիթով կամ մաղադանոսով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում