Բաղադրիչներ
1 կգ ծաղկակաղամբ
40 գ կարագ
3 ճ/գ ձեթ
2 ատամիկ սխտոր
աղ
սև և կարմիր պղպեղներ
սամիթ կամ մաղադանոս
2 ձու
Պատրաստման եղանակը
Թավայի մեջ ձեթ և կարագ լցնել, ավելացնել սխտոր, թողնել 1 րոպե, ապա ավելացնել ծաղկակաղմաբը
Ծածկել կափարիչն ու թողնել թույլ կրակին 30-33 րոպե (այն պետք է մի քիչ կարմրի), ապա համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով, թողնել ևս 5-7 րոպե
Ավելացնել ձու, լավ խառնել, ծածկել կափարիչն ու թողնել 1 րոպե
Զարդարեք մանրացրած սամիթով կամ մաղադանոսով և մատուցեք )))
Բարի ախորժակ