Բաղադրիչներ
500 գ տավարի միս
2 գլուխ սոխ
2 միջին մեծության մարինացաված վարունգ
3 ճ/գ թթվասեր
½ թ/գ համեմի աղացած սերմ
աղ
սև պղպեղ
1 ճ/գ շաքարավազ
ջուր` ըստ անհրաժեշտության
Պատրաստման եղանակը
Միսը միջին երկարությամբ, իսկ սոխը կիսալուսնաձև կտրատել, միասին տապակել 10-15 րոպե
Ավելացնել միջին երկարությամբ կտրատած մարինացված վարունգ, համեմի աղացած սերմ, սև և կարմիր պղպեղներ, թողնել կրակին 5 րոպե
Ավելացնել թթվասեր, մի պտղունց աղ, շաքարավազ, լավ խառնել, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 30 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ