Բաղադրիչներ
2 ատամիկ սխտոր
½ վարունգ
200 գ խաշած ոսպ
150 գ յոգուրտ
250 գ հալած պանիր
1 կիտրոնի կեղև
1 գլուխ կարմիր սոխ
սամիթ
աղ
սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Սխտորը 1 րոպե տապակել թույլ կրակի վրա, ապա ճզմել
Վարունգը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել սխտորը, խաշած ոսպը, յոգուրտը, պանիրը, կիտրոնի քերած կեղևը, մանրացրած սոխը, համեմել աղով, սև պղպեղով և լավ խառնել
Ավելացնել մանրացրած սամիթ, 15 րոպե թողնել սառնարանում և մատուցել )))
Բարի ախորժակ