Այս աղցանն ամենագեղեցիկ, ախորժելի ու համեղ ուտեստն է, որ կարող է լինել ձեր ընթրիքի սեխանին։ Բանջարեղենային աղցան

Բաղադրիչներ

300 գ սմբուկ

300 գ դդմիկ

2 գունավոր պղպեղ

աղ, սև պղպեղ + ձիթայուղ

1/2 թ/գ շականակագույն շաքարավազ + 2 ճ/գ ձիթայուղ

1 ճ/գ բրնձի քացախ

1 ճ/գ սոյայի սոուս

2 ատամիկ սխտոր

մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

Սմբուկը, դդմիկը, պղպեղները խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, ձիթայուղ, լավ խառնել։ Լցնել ջեռոցի տապակի մեջ և դնել 220°С տաքացրած ջեռոցում 25 րոպե

2 ճ/գ ձիթայուղին ավելացնել շականակագույն շաքարավազ, բրնձի քացախ, սոյայի սոուս, ճզմած սխտոր և լավ խառնել

Արդեն պատրաստ բանջարեղենին ավելացնել ստացված սոուսը, մանրացրած մաղադանոս, լավ խառնել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում