Այսպիսի տորթ պատրաստելն ուղղակի հաճույք է: Տորթ բաունտի

Բաղադրիչներ

3 ձու

80 գ շաքարավազ

80 գ ալյուր

20 կակաո

50 մլ կաթ

3 ճ/գ ձեթ

աղ

1 թ/գ փխրեցուցիչ

Կոկոսով միջուկի համար`

200 մլ կաթ

100 գ կարագ

3ճ/գ շաքարավազ

250 կոկոսի փաթիլներ

100 գ խտացրած կաթ

Ջնարակի համար`

80 մլ սերուցք

100 գ շոկոլադ

Կաղապարի չափը` 18 սմ

Պատրաստման եղանակը

3 ձվին ավելացնել մի պտղունց աղ, շաքարավազ և 5-7 րոպե հարել

Ավելացնել ձեթ, կաթ և շարունակել հարել

Ալյուրն ու կակոն խառնել իրար, ավելացնել փխրեցուցիչ, լցնել ձվային զանգվածի մեջ և լավ խառնել

Կաղապարի մեջ սննդային թուղթ փռել, խմորը լցնել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Կոկոսի միջուկը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է կաթսայի մեջ շաքարավազ լցնել, ավելացնել կաթ, կարագ, խտացրած կաթ, դնել կրակին՝ անընդհատ խառնելով հասցնել եռման աստիճանի

Ավելացնել կոկոսի փաթիլները՝ անընդհատ խառնելով թողնել թույլ կրակին 2-3 րոպե, որից հետո թողնել սառչի

Խմորը բաժանել 3 հավասար մասերի, թրջել կաթով կամ սերուցքով

Կրեմը Բաժանել 2 հավասար մասերի, 2 շերտի վրա քսել, տարածել, իսկ 3-րդ շերտը միայն թրջել: Ծածկել սննդային պոլիէթիլենով և 2-3 ժամ թողնել սառնարանում

Ջնարակի պատրաստման համար անհրաժեշտ է շոկոլադին ավելացնել սերուցք և հալեցնել

Տորթն ամբողջությամբ պատեք ջնարակով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում