Այսպիսի պիցցա դու դեռ չեն փորձել. Պատրաստե՛ք և դարձրեք ձեր օրն էլ ավելի համեղ ու տարբերվող

Բաղադրիչներ

3-4 շրջանաձև լավաշ

1 պղպեղ

4-5 չերրի լոլիկ

1 թթու վարունգ

1-2 գլուխ սոխ

1 հավի կրծքամիս

0,5 ճ/գ կարրի, սև և կարմիր պղպեղներ, օրեգանո

աղ

0,5 ճ/գ տոմատի սոուս

2 ատամիկ սխտոր

0,5 սոխ

տոմատի սոուս

200գ պանիր (ցանկալի է` մոցարելլա)

150-200 գ երշիկ` ըստ ցանկության

1-2 ձիթապտուղ, զարդարելու համար

Պատրաստման եղանակը

Հավի կրծքամիսը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել կարրի, սև և կարմիր պղպեղներ, օրեգանո, աղ, տոմատի սոուս և լավ խառնել

Սոխն ու սխտորը 2 րոպե տապակել, ավելացնել հավի միսը և տապակել թույլ կրակի վրա

Յուրաքանչյուր լավաշի վրա տոմատի սոուս քսել, կենտրոնական մասում 100 գ քերած պանիր լցնել, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած պղպեղ, լոլիկ, թթու վարունգ, 1-1,5 ճ/գ տապակած միս, երշիկ` ըստ ցանկության

Լավ փաթաել, բաժանել մասերի

Ջեռոցի տապակի մեջ յուղաթուղթ փռել, շրջանաձև լցնել քերած պանիր

Կտրատած փաթաթանները շրջանաձև շարել, դարձյալ քերած պանիր ավելացնել, ավելացնել նաև շրջանաձև կտրատած երշիկ, ձիթապտուղ և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում