Բաղադրիչներ
300 գ սունկ
2 գունավոր պղպեղ
4 խաշած ձու
1/2 թ/գ աղ, սև և կարմիր պղպեղներ
1/2 թ/գ քիմիոն
1/2 թ/գ անանուխ
5-6 ցողուն կանաչ սոխ
Սոուսի համար`
1 ձու
100 մլ կաթ
1/2 թ/գ աց
1,5 ճ/գ ալյուր
100 գ պանիր
Պատրաստման եղանակը
Գունավոր պղպեղները կիսալուսնաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել, ավելացնել շրջանաձև կտրատած սունկ, թողնել 10 րոպե (անհրաժեշտ է, որ առաջացած հեղուկը գոլորշիանա)
1 ձվին ավելացնել կաթ, աղ, ալյուր, լավ խառնել և ավելացնել տապակին
Խաշած ձվերը երկարությամբ բաժանել 2 մասի, շարել տապակի վրա, ավելացնել մանրացրած կանաչ սոխ, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, քիմիոն, անանուխ
Ավելացնել քերած պանիր, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 2 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ