Այսպիսի ուտեստ ամեն տեղ չեք հանդիպի: Մսով և պղպեղով կոլոլակ

Բաղադրիչներ

250 գ խոզի աղացած միս

250 գ տավարի աղացած միս

100 գ պանիր

1-2 գունավոր պղպեղ

3 ճ/գ տոմատի մածուկ

2 ճ/գ ալյուր

200 մլ հավի արգանակ

2 գլուխ սոխ

2-3 ատամիկ սխտոր

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

օրեգանո

Պատրաստման եղանակը

Աղացած մսերին ավելացնել մանր կտրատած պղպեղ, 1 գլուխ սոխ, քերած պանիր, սև և կարմիր պղպեղներ, աղ և լավ խառնել

Կոլոլակներ ձևել, տապակել այնքան, մինչև ստանան ոսկեգույն երանգ և հանել թավայից

Նույն թավայի մեջ ավելացնել մանրացրած սխտոր, 1 գլուխ սոխ, ալյուր և լավ խառնել

Ավելացնել տոմատի մածուկ, հավի արգանակ, աղ, սև պղպեղ, օրեգանո, լավ խառնել, թողնել 1 րոպե, ապա ավելացնել կոլոլակները, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 15 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում